Küçük Sırlar 19.Bölüm Özeti izle, 29 Kasım ~ Küçük Sırlar 32.Bölüm izle, Küçük Sırlar 33.Bölüm Full izle, Son Bölüm izle

23 Kasım 2010 Salı

Küçük Sırlar 19.Bölüm Özeti izle, 29 Kasım


Küçük Sırlar dizisi artık startv ekranlarında olacak. Küçük sırlar 29 kasım izle. Küçük sırlar 19.bölüm fragmanı izle meniz için sitemize eklenmiştir. Küçük sırlar son bölüm videoları,küçük sırlar 19.bölüm izle.

Su, başını büyük derde sokar. Sabah aklı başına gelince çektirdiği fotoğrafları geri almaya çalışır. Ama fotoğrafçı Alper onu reddeder.

Arzu ve Su aylar sonra yeniden bir araya gelirler. Birbirlerine anlatacakları çok şey var. Su Arzu'dan yardım ister.

Çetin, Ömer'in baskılarına dayanamaz ve işlere asılmaya karar verir. Otele gittiğinde onu bir sürpriz beklemektedir. Artık Demir, babası için çalışmaktadır. Demir'i görmek Çetin'in sinirine dokunsa bile, Çetin artık onun patronudur.

Ayşegül, Neslişah'la Ömer'i barıştırmaya karar verir. İlk adımda, karşısına bir engel çıkar. Ömer'in, Sedef diye bir kadınla beraber olduğunu öğrenen Ayşegül, tanımadığı bu kadının peşine düşer.

Su, Alper'e karşı kurduğu entrikanın kurbanı olur. Demir'den de ihtiyacı olan desteği göremez. Tam yolun sonuna geldiğini sandığı an, Çetin yine onu yüzüstü bırakmaz. Su sonunda Çetin'le ilgili bir karar verir ve harekete geçer.

Yayın Tarihi: 26 Kasım Pazartesi
Yayın Saati: 20:00


Küçük sırlar yeni bölüm fragmanı,Ayşegül,çet, demir, hale ,jale, yeni bölüm. Küçük sırlar 20.bölüm izle,küçük sırlar 6 aralık izle,küçük sırlar 06/12/2010 tarihli bölüm videoları izle.

Benzer Yazılar



0 yorum: